Deklarata

Takim Sela, Taravari dhe Zaev

  • 22.05.2017

Komunikatë për Media

Sot në ambientet e selisë Qendrore të LR PDSH, Kryetari i LR PDSH-së Ziadin Sela së bashku me Sekretarin Gjeneral Arben Taravarin zhvilluan takim me Liderin e LSDM z. Zoran Zaev.

Në këta takim u bisedua për formimin e Qeverisë së re reformatore, për modalitetet dhe principet e një bashkëqeverisje ndryshe, nga kjo e tanishmja duke ju dhënë përparësi prioriteteve të domosdoshme për ndryshime rrënjësore dhe pozitive të sistemit politik.

U bisedua për funksionimin e shtetit të së drejtës, barazinë politiko-ekonomike , zhvillimin ekonomik-social si dhe atë integrues të vendit që sa më parë Republika e Maqedonisë të integrohet në strukturat euroatlantike.

Qendra për Informim
LR PDSH