Tubime

Shkupi i Aleancës për Shqiptarët

  • 08.12.2016
Shkupi i Aleancës për Shqiptarët

Shkupin dhe shqiptarët tani ka kush e mbron! Aleanca për Shqiptarët. Më nuk do të mund ti prek fëmijët tanë në autobusë, as ti përgjak ato. Nuk ka kush do i prek pronat e bizneseve të Shqiptarëve ne Gjorgje Petrov, nuk ka kush që mund ti prek shtëpitë e shqiptarëve në lagjen Nerez dhe Radishani. Mburoja e Shkupit dhe e shqiptarëve e ka emrin #Ndryshe - Aleanca për Shqiptarët!  

Lexo më shumë

Tubim Falmnderues ndaj Qytetarëve

  • 08.12.2016
Tubim Falmnderues ndaj Qytetarëve

Tubim Falmnderues ndaj Qytetarëve për përkrahjen e palodhshme gjatë kësaj fushate historike dhe të jashtzakonshme. Tubimi do mbahet në qendrën e qytetit në Gostivar ne ora 18.00. Jeni të mirëseardhur.

Lexo më shumë

Tubim Qendror në Shkup

  • 07.12.2016
Tubim Qendror në Shkup

Aleanca mbështetje masive në Tetovë

  • 07.12.2016
Aleanca mbështetje masive në Tetovë

Edhe përkundër të gjitha shpifjeve, shantazheve me objektin e shkollës së mesme medicinale në Tetovë, kanosjeve, kërcënimeve, dezinformimin e popullatës shqiptare për gjoja dështim të tubimit të Aleancës në Tetovë, Tetovarët, mbështetën Aleancën. Tetovarët mendojnë NDRYSHE! Tetovarët përkrahën bashkimin opozitar! Tetovarët si gjithmonë, përkrahën të mirën, progresin, ndryshimin dhe guximin. Nëpërmes fotove në vazhdim, shfaqim vetëm një pjesë të vogël të atmosferës në tubimin e Aleancës në Tetovë!

Lexo më shumë

Agjenda 07.12.2016

  • 07.12.2016
Agjenda 07.12.2016

Ish zëdhënësi i qeverisë i bashkohet Aleancës për Shqiptarët

  • 06.12.2016
Ish zëdhënësi i qeverisë i bashkohet Aleancës për Shqiptarët

Sa më shume afrohen zgjedhjet parlamentare të 2016, aq më shumë personalitete të njohura dhe figura publike përkrahin Aleancën për shqiptarët. Kësaj here atë e bën edhe ish zëdhënësi i qeverisë Shefik Duraku i cili me prezencën e vet në tubimin e Aleancës në Kmanovë dhe me fjalimin e tij përshëndeti të pranishmit duke Ju sugjeruar që të rreshtohen në radhët e Aleancës për shqiptarët.

Lexo më shumë

Kumanova, si përherë frymon NDRYSHE!

  • 06.12.2016
Kumanova, si përherë frymon NDRYSHE!

Aleanca për shqiptarët prezantoi platformën e saj në Kumanovë. Në prezantimin e platformës së Aleancës për shqiptarët të pranishëm ishin liderët e Aleancës për shqiptarët, Vesel Memedi, Ziadin Sela, dhe Gëzim Ostreni, si dhe të gjithë kandidatët e mundshëm për deputet që vijnë nga ky rajon, sidomos bartësit e listës Nexhbedin Sadiku, Arjeta Mehmetaj, Isuf Seferi dhe kandidatët tjerrë për deputet. Në tubimin madhështorë në Kumanovë liderët e Aleancës për shqiptarët dhe kandidatët për deputet folën rreth platformës politike dhe ekonomike, si dhe situatës...

Lexo më shumë

Agjenda 06.12.2016

  • 06.12.2016
Agjenda 06.12.2016

Qyteti i gjeneralit priti Aleancën për Shqiptarët

  • 05.12.2016
Qyteti i gjeneralit priti Aleancën për Shqiptarët

Sonte Dibra e madhe është po aq e madhe sa Aleanca për Shqiptarët. Ky është qyteti i Gjeneral Gëzim Ostrenit, i Ziadin Selës, dhe i të gjithë shqiptarëve. Nuk do ta lëmë më Dibrën të vuajë nga plaga e saj e mërgimit. Dibrës dhe Dibranëve do ua kthejmë dinjitetin dhe krenarinë!

Lexo më shumë

Agjenda 05.12.2016

  • 05.12.2016
Agjenda 05.12.2016